Noutăți

Ieșirea din zona UE a Angliei. Care au fost urmările și de ce au suferit românii

Una dintre marile întrebări este de cum au interpretat românii Brexit-ul. Unii au văzut-o ca o reacție mai puțin prietenoasă la adresa lor, iar alții ca pe decizie politică.

La data de 1 ianuarie 2021, Marea Britanie a ieșit oficial din UE. Unul din motivele pentru rezultatul votului de a intra în Brexit ar fi prezența numeroasă a imigranților necalificați sau cei care o pregătire medie. Asta înseamnă un job modest fără a avea un aport foarte mare la buget. De aici înțelegem că marea majoritate a românilor au avut de suferit cu privire la Brexit.

Cu toate acestea nu toți au plecat din Anglia și și-au continuat viața chiar dacă multe schimbări au avut loc. Majoritatea oamenilor la care am transportat colete spuneau că și-ar fi dorit să vină în România doar pentru a-și revedea familia, pentru a le mai trece dorul de plaiurile care le aduceau aminte de copilărie. Cât despre a avea un nou început aici cu privire la viața profesională nu au fost prea încântați, spunând că salariile minime pe economie sunt prea mici pentru a se descurca.

În ciuda acestor schimbări, cererile oamenilor de a trimite colete în Anglia și din Anglia în România nu au contenit să apară. În semn de mulțumire pentru fidelitatea clienților care au apelat la serviciile noastre, ne-am gândit să pregătim o campanie de reduceri la livrarea coletelor.

Toamna aceasta te bucuri de reduceri substanțiale privind trimiterea coletelor

Vorbim în momentul de față despre niște scumpiri în mai toate domeniile, iar inflația crește galopant. Oameni au început să facă economii din teama de a nu avea cu ce să-și plătească utilitățile.
În acest context ne-am gândit să vă fidelizăm clienții care au apelat la noi cu o campanie de reduceri substanțiale cu privire la prețurile coletelor.
Campania este valabilă în intervalul 17.10.2022 – 1.12.2022 și de aplică doar comenzilor primite după această dată.
În pagina noastră oficială cât și pe Facebook puteți vedea mai multe informații, inclusiv lista de prețuri pe care o punem la dispoziție. Campania de reduceri se aplică la toate serviciile pe care le oferim inclusiv pentru mutările de domiciliu. Ce trebuie să știți este faptul că livrarea și colectarea se face doar prin șoferii ExpedTrans, fără intermediari.
Cât despre ambalarea coletelor, acestea trebuie făcute corespunzător. Detalii despre acest subiect puteți găsi într-un articol de pe blogul nostru.

Ca de fiecare dată menționăm faptul că produsele perisabile pot fi trimise doar în ladă frigorifică, acestea fiind vidate. Sunt interzise țigările, băuturile alcoolice cât și alte substanțe interzise.

Ca de fiecare dată vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi unele dintre cele mai bune servicii de transport al coletelor.

Pentru orice informație ne puteți contacta la numerele de telefon afișate în pagina noastră sau puteți completa formularul pentru a efectua o comandă rapidă.

Campania de toamna

În semn de mulțumire pentru fidelitatea voastră, v-am pregătit o campanie de reduceri la livrarea coletelor. Toamna aceasta livrăm colete în Anglia și din Anglia, la prețuri mult mai mici față de cele din listă. Campania de reduceri este valabilă în intervalul 17.10.2022-01.12.2022 și se aplică doar comenzilor primite după această dată.

Vă rugăm să consultați mai jos lista de prețuri din campanie!

PREȚURI NOI Campania de toamnă:

ROMANIA – LONDRA SI RETUR: 1.2£/kg – minim 25£

ROMANIA –UK SI RETUR: 1.4£/kg- minim 30£

 • TV, LCD – 1.2£/inch Londra, 1.4£/inch înafara Londrei
 • BICICLETE COPII: 40£ înfoliată, 20£ demontată
 • BICICLETE ADULTI: 60£ înfoliată, 40£ demontată
 • FRIGIDER: MIC – 70£, MEDIU – 100£, MARE – 150£
 • ARAGAZ, MASINA DE SPALAT, USCATOR RUFE : LA KG
 • CANAPEA: 50£/loc

PENTRU MUTARI DE DOMICILIU:

 • Prețul este negociabil.
 • Se poate închiria mașina
 • Colectarea și livrarea se face prin șoferii Expedtrans, fără intermediary.
 • Se colectează și se livrează la domiciliu clientului – Door to Door

PROGRAM LIVRĂRI, COLECTĂRI LONDRA 

Sâmbătă:  ROMFORD, BRENTWOOD, ENFIELD,HOLLOWAY, BARMET,WATFORD,HARROW, EDGWARE, UXBRIDGE, WEMBLEY, HOLLOWAY, RICKMANSWORTH

Duminică: BRENTFORD, READING, GUILFORD, KINGSTON UPON THAMES, SUTTON, EPSOM, CROY, CATERHAM, BIGGIN HILL, BROMLEY, SIDCUP, DARTFORD, ETC.

EXTERIOARE: Duminică : CRAWLEY, GUILDFORD, READING, HARLOW, SLOUGH

PROGRAM LIVRĂRI, COLECTĂRI ANGLIA

Sâmbătă: CHELMSFORD, CAMBRIDGE, PETERBOROUGH, LEICESTER, NOTTINGHAM, DONCASTER, LEEDS, BRADFORD, SHEFIELD, BRADFORD, PRESTON, STEVENEGE, HARROGATE.

Duminică: BOLTON, MANCHESTER, BUXTON, DERBY, BIRMINGHAM, WASALL, STORE ON TRENT, WORCESTER, COVENTRY, OXFORD, NORTHAMPTON, LUTON, WOLVERHAMTON.

PROGRAM DE COLECTARE DIN ROMANIA:

Luni- Miercuri 08.00-19.00

Miercuri seară are loc plecarea spre Anglia, iar sâmbătă și duminică se livrează și se colectează în Anglia.

NUMERE de TELEFON ale ȘOFERILOR FOLOSITE PE TERITORIUL ANGLIEI:

LONDRA  : +447466808779, 0040742221474 –   APEL GRATUIT

IN AFARA LONDREI: +447438637678, 0040742221473 –   APEL GRATUIT

Important!

 • Coletele trebuie ambalate corespunzător.
 • Produsele perisabile pot fi trimise doar în lada frigorifică, vidate.
 • Fără țigări, băuturi alcoolice și alte produse/substanțe interzise.

Vacanța ta în România s-a sfârșit și nu ai loc pentru toate bagajele? Te ajutăm noi!

Dacă și tu ți-ai petrecut vacanța de vară pe meleagurile noastre, cu siguranță ți-ai încărcat bateriile pentru următoarea perioadă în care vei munci în Anglia. Adevărul este că persoanele care sunt mutate în alte țări, atunci când au concediu preferă să vină acasă, să se bucure de prezența celor dragi. Desigur, poate că o săptămână într-o țară exotică este tot ce îți trebuie pentru a te deconecta de problemele și stresul cotidian, însă acasă este acasă.

Familia și prietenii te așteaptă pentru a petrece timp împreună, pentru a crea noi amintiri.

Și parcă nimic nu se compară cu acel sentiment în care, părinții te așteaptă nerăbdători la poartă, cu lacrimi de fericire în ochi ce abia așteaptă să te îmbrățișeze.

Te întâmpină cu mâncarea preferată a copilăriei tale și cu tot felul de bunătăți care îți trezesc tot felul de amintiri. Este una dintre cele mai frumoase părți atunci când te întorci pe meleagurile noastre, unde te poți bucura din nou de tradiții, de oameni care vorbesc aceeași limbă și de priveliști mioritice de care îți era atât de dor.

În plus, niciodată nu vei pleca cu mâna goală de la părinții tăi care ți-au pregătit cu multă dragoste pachete pe care să le iei cu tine în Anglia.

Însă ce faci atunci când nu poți să le iei cu tine pe toate, mai ales dacă pleci cu un mijloc de transport aerian? Cauți o firmă de transport colete în Anglia care să ți le aducă într-un timp cât mai scurt.

ExpedTrans, partenerul tău de încredere în orice situație

Așa cum am mai discutat și în alte articole de pe blogul nostru, poate că nu este atât de ușor să găsești pe cineva de încredere care să îți aducă toate pachetele în timp util. Dincolo de asta îți mai dorești ca toate pachetele să ajungă la tine în siguranță, fără să fie deteriorate. Desigur că aici contează și partea financiară, pentru că nu vrei să plătești mai mult decât trebuie.

Pentru asta te poți baza pe echipa noastră ExpedTrans, ce îți va trimite toate pachetele la destinație, în siguranță!

În plus, este și mai ușor pentru tine dacă ai călătorit cu avionul. Nu mai trebuie să iei bagaje cu tine sau să fii stresat că unele produse nu vor fi acceptate. Cu noi totul devine mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar noi îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie: ce trebuie să conțină un colet, care sunt costurile, în cât timp va ajunge la tine și așa mai departe.

Poți de asemenea să completezi și formularul din pagina noastră care te va ajuta să plasezi comanda într-un timp cât mai scurt.

Lasă pachetele tale în grija noastră

Dacă vacanța ta este pe sfârșite, atunci ocupă-te de achiziționarea biletului de avion, pentru că de bagajele tale avem noi grijă! Livrăm în aproape toate orașele din Anglia (poți vedea lista cu orașele aici), așa că nu ai de ce să îți faci griji.

Așa cum spunem de fiecare dată: You deserve the best! Lasă în grija noastră ce nu poți lua în avion!

8 avantaje de care ai parte dacă trimiți colete cu noi, ExpedTrans

Dacă ar fi să discutăm despre avantajele pe care le oferim clienților atunci când aleg să trimită colete cu noi în diferite orașe din Anglia sau din Anglia în România, trebuie să spunem în primul rând că ne place ceea ce facem.

Credem că este unul dintre secretele pentru care o afacere fie ea mică sau mare funcționează. Cu siguranță nu este deloc ușor pentru echipa noastră să conducă sute de kilometri. Au nevoie ca în permanență să fie atenți la drum, dar și la coletele pe care le livrează.

Dincolo de toate acestea însă, așa cum am mai spus și în alte articole de pe blogul nostru, ne place acest domeniu pentru că mereu cunoaștem oameni noi, poveștile lor, descoperim noi orașe, noi peisaje. Toate acestea ne rămân amintiri impregnate în suflet și în minte. Tocmai de aceea, în acest domeniu este important să privim partea bună a lucrurilor.

Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm 5 avantaje de care veți avea parte facă veți trimite colete cu echipa noastră.

Retur rapid și în siguranță 

Încercăm de fiecare dată să fim cât mai prompți și eficienți atunci când livrăm coletele clienților. Nu ne abatem de la drum și dorim să ajungem în timp util. Siguranța vine datorită flotei noastre de mașini. Am ales autovehicule ce oferă confort, sunt încăpătoare și fiecare colet este depozitat cu grijă astfel încât clienții să îl primească intact.

Nu vii tu la noi, mergem noi la tine 

Sunt multe companii care au sediu central unde clienții se deplasează la locație pentru a trimite un colet. Noi am ales o variantă mai eficientă pentru clienți. Preluăm și livrăm door-to-door astfel încât clienții nu mai trebuie să piardă timpul.

Oferte personalizate 

În funcție de cantitatea cât și de volumul coletului, fiecare client va avea parte de ofertă personalizată, în funcție de necesitățile acestuia.

Lucrăm non-stop 

Practic suntem mereu pe drumuri. Asta înseamnă că oricând aveți nevoie să trimiteți un colet din România în Anglia și retur, vă stăm la dispoziție.

Mutări la domiciliu

Multe persoane doresc să se stabilească la un moment dat în România sau în Anglia. Astfel că noi îi ajutăm să își poată muta toată gospodăria: mobilă, electrocasnice, articole vestimentare, obiecte de decor și multe altele.

Fără taxe ascunse

NU avem alte taxe ascunde decât cele care sunt afișate pe site-ul nostru expedtrans.ro.

Prețuri accesibile 

Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar. Tot în pagina noastră veți putea găsi o listă cu prețurile pe care le avem la anumite produse pe care doriți să le trimiteți cu noi.

Poți comanda livrarea coletului și online 

Iată 3 lucruri de coșmar pe care clienții le întâmpină cu unele firme de curierat

Lucrăm în acest domeniu de ceva timp și așa cum am mai spus, auzim des tot felul de povești spuse de clienți. Unele pozitive din care învățăm, altele negative din care tragem concluzii și spunem “așa nu!”

La momentul actual pe piață sunt foarte multe firme de curierat, unele cunoscute, altele mai puțin. Cu siguranță este important să fii cunoscut pe piața de profil, însă depinde și ce fel de reputație ai. Poveștile rele circulă rapid din gură în gură și nu de puține ori clienții s-au plâns de servicii de proastă calitate sau de curieri neserioși.

Cert este că orice client își dorește să primească servicii de calitate pentru banii pe care îi plătește. Însă, nu întotdeauna sunt mulțumiți. Iată 3 lucruri de coșmar pe care le-am auzit și ne-am decis să le împărtășim cu voi.

Reputația unei firme de curierat

O firmă de curierat indiferent dacă este nouă sau veche pe piață trebuie să facă tot posibilul pentru a-și crea o imagine bună. Așa funcționează lucrurile de fapt în orice domeniu. Pe acest principiu aleg și clienții atunci când au nevoie de astfel de servicii. Dacă va avea o reclamă negativă, va fi destul de greu să mai aibă parte de încrederea clienților.

A fi rapid în acest domeniu este un atu competițional. Timpul este o resursă foarte importantă, iar dacă unii clienți trebuie să își modifice efectivul programul într-o zi pentru a putea primi un colet acasă și nu se întâmplă acest lucru, firma respectivă va primi cu siguranță o bulină neagră.

Am auzit povești de la clienți unde curierii erau neserioși prin faptul că spuneau că ajung la o oră pentru a lăsa coletul, iar acest lucru nu se întâmpla. Marja de așteptare trecea peste 2 ore, ceea ce este un lucru extrem de frustrant. Să pleci de la muncă în timpul programului ca să ajungi acasă să poți primi un colet la ora spusă de curier, iar acest lucru să nu se întâmple, devine un coșmar.

Colet primit într-o stare deplorabilă

Desigur, o reputație bună a unei firme de curierat prin atuul de a fi rapid însă nu doar despre asta este vorba. Degeaba curierul este rapid dacă coletul a ajuns într-o stare deplorabilă. Cutia ruptă și distrusă, iar conținutul numai poate fi folosit. Este un alt coșmar pe care unii clienți l-a trăit atunci când a apelat la o firmă de curierat.

Colet pierdut sau predarea altui colet

O altă poveste pe care am auzit-o a fost atunci când curierii pierdeau coletul. Nu este o sarcină ușoară să mergi la fiecare adresă să predai colete, mai ales dacă sunt voluminoase.

A conduce zile întregi din România-Anglia și retur pentru a livra pachete implică multă oboseală și stres, însă responsabilitatea este un atu important. A primi un alt colet care nu este al clientului sau a nu primi deloc coletul este o altă frustrare. Mai ales în cazul în care conținutul era important și trebuia să ajungă la client neapărat.

Așadar, noi am învățat din aceste povești spuse de clienți. Ne bazăm pe curierii noștri pentru că au acumulat experiență în domeniu și pentru că am evitat încă de la început aceste probleme. Lucrăm organizat, ținem cont de toate aceste aspecte, sunăm fiecare client în parte și ajungem la ora stabilită pentru a livra coletul.

Noi nu livrăm doar colete, ci și speranță. Experiențele de suflet merită să le împărtășim cu voi

De-a lungul experienței noastre am avut ocazia să ne întâlnim cu mai multe persoane cu povești fericite, iar altele mai triste. Astăzi ne-am gândit să împărtășim cu voi o poveste care pe noi ne-a impresionat și am realizat că munca pe care o facem este foarte frumoasă și ne răsplătește și spiritual. Dincolo de coletele pe care noi le expediem, oamenii văd în noi o speranță. O speranță pe care ne-am decis să nu o spulberăm.

Povestea mamei din Piatra Neamț

Livrăm destul de des colete din Piatra Neamț către orașele din Anglia. Însă o dată la 2 săptămâni avem o livrare mai specială. O doamnă, trecută de vârsta de 50 de ani, a devenit clienta noastră fidelă. Cu o atenție deosebită, pregătește un colet pentru fiica ei care a plecat de curând în orașul Leeds pentru a munci. Se pare însă că realitatea a lovit-o din plin pe tânăra de 25 de ani. Odată ajunsă în Anglia, locul de muncă cât și cazarea nu mai existau. A plecat la încurajarea unor cunoștințe, care îi spuneau că va câștiga foarte mulți bani pentru a putea să își creeze un viitor. În realitate însă nu a fost așa.

Timp de aproximativ o săptămână a dormit în aer liber, fără ca mama ei să știe. Într-o zi, niște oameni cu suflet au trecut prin parcul în care fata era, au văzut-o plângând și au întrebat-o ce s-a întâmplat. Așa au descoperit că era și ea româncă. Impresionați fiind de povestea ei, s-au oferit să o cazeze pentru o perioadă nelimitată. Mama a aflat după scurt timp tot ce s-a întâmplat.

Astfel că a decis ca odată la 2 săptămâni să îi trimită câte un mic colet cu mâncare și alte produse pentru ca fata ei să se poată întreține până va găsi un loc de muncă.

Cum am aflat de această poveste

Mama ne-a contactat într-una din zile și ne-a întrebat cu o voce aproape stinsă dacă nu livrăm colete în orașul Leeds din Anglia. I-am răspuns că da și ne-a întrebat care este prețul coletului, dacă ea ar trimite odată la 2 săptămâni. I-am explicat oferta, a tăcut câteva secunde apoi a spus că acceptă.

Atunci când am ajuns la ea, am rămas impresionați de felul în care a împachetat coletul. Fiecare produs era vidat și ambalat foarte bine. A spus că a căutat site-ul nostru și a citit despre ce produse poate să pună în pachet și cum trebuie ambalate.

Cu o voce stinsă din nou, însă cu o dorință care se citea în privirea ei ne-a spus: “ Fetița mea este în Leeds. Vă rog din tot sufletul ca acest pachețel să ajungă la adresa pe care am scris-o pe colet. Pentru mâine nu mai are decât 2 felii de pâine să mănânce. Mă doare sufletul. Am încurajat-o să plece în altă țară să poată câștiga niște bănuți pentru că la noi este greu. Ea își dorea să facă o facultate de medicină. Acum mă simt vinovată că am încurajat-o să plece pentru că nu știam unde va ajunge. Cu ultimii mei bani i-am pregătit un pachet mai consistent ca să aibă ce să mănânce pe o perioadă mai lungă. Trimit odată la 2 săptămâni. Jumătate pentru ea, iar jumătate pentru familia care a cazat-o. Nu am mai mult ce să le ofer. Mă doare sufletul însă știu un lucru. Este o luptătoare și nu își pierde speranța și credința! La ca și mine! Am speranță și încredere în voi că veți duce coletul la ea. Pe voi mă bazez!”

Ne-a îmbrățișat și ne-a spus din nou că se bazează pe noi.

În loc de concluzie

Ne-am luat un angajament. Să nu spulberăm speranțe. La fiecare 2 săptămâni am fost la poarta mamei, unde ea deja ne aștepta. Între timp fata și-a găsit un loc de muncă, însă mama, acum, odată pe lună îi trimite câte un mic pachet.

Așadar, fiecare colet are câte o poveste. Am învățat că dincolo de munca pe care o facem, oamenii au încredere în noi și nu își pierd speranța. Ne împărtășesc poveștile lor de viață, iar noi învățăm zi de zi să fim mai buni.

Cum împachetezi corect un colet și ce ambalaje este indicat să folosești

Așa cum am mai spus și în celelalte articole, împachetarea corectă a produselor pe care dorești să le trimiți cu echipa noastră către Anglia sau din Anglia către România, va duce la evitarea unor experiențe neplăcute în timpul transportului. Tocmai de aceea răspunderea privind împachetarea coletelor este a clienților.

Împachetarea unui produs trebuie să asigure și să protejeze integral pe timpul transportului. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este faptul că metoda de ambalare trebuie făcută în așa fel încât să nu permită vizualizarea conținutului. Mai mult decât atât, ambalajul exterior nu trebuie să fie însuși obiectul transportat. De-a lungul timpului am primit colete care erau în cutia proprie precum un cort cu husă proprie, sau genți în care erau obiecte neîmpachetate. Toate aceste produse trebuie la rândul lor ambalate pentru a putea fi protejate. Există posibilitatea ca ambalajul exterior să se deterioreze în timpul transportului, iar de acest aspect nu putem răspunde. Iată ce ambalaje este indicat să folosești.

Optează pentru folia cu bule 

Folia cu bule este renumită pentru faptul că protejează conținutul pachetelor, indiferent de fragilitatea lor. Bineînțeles că este considerată și antistres, pentru că fiecare dintre noi măcar odată în viață am început să spargem fiecare bulă și ni se părea amuzant.

Așadar, folia cu bule este esențială în ambalarea coletelor. De la micile bijuterii, a mobilierului, electrocasnicelor până la anumite piese industriale, toate aceste pot fi împachetate în folia cu bule. Poți găsi pe piață o varietate de modele de unde să cumperi, la prețuri avantajoase.

În plus este și ușor de utilizat. Aceasta este pe o rolă și o poți tăia la orice dimensiune dorești pentru a împacheta orice obiect. Dacă pachetul tău pe care dorești să îl trimiți cu echipa noastră de la Exped Trans nu este prea plin, atunci poți umple golurile rămase cu folia de bule pentru o protecție în plus. Mai mult decât atât, aceasta protejează mobila sau electrocasnicele atât din punct de vedere static cât și al umidității.

Cartonul pentru ambalajul exterior 

Unul dintre cele mai populare materiale pentru împachetarea coletelor este cartonul. La fel ca și folia cu bule, cutiile de carton sunt la fel de ușor de găsit. Diferite dimensiuni și straturi, în funcție de ceea ce ai nevoie. Cu toate acestea și el trebuie ales cu atenție. Cartonul cu 3 straturi este mai subțire și îți recomandăm să îl folosești pentru împachetarea coletelor mai ușoare. În schimb, produsele fragile necesită cutii mai groase de respectiv 5-7 straturi.

Nu uita de banda adezivă

După ce ai ambalat produsele în folia cu bule apoi în carton, ultimul pas este banda adezivă care va sigila corespunzător pachetul. Alege o bandă adezivă la fel de calitativă pentru a te asigura că în timpul transportului, cutia de  carton nu se va desface.

Așadar, dacă ai urmat acești 3 pași, de restul ne ocupăm noi.
Un client mulțumit va fi întotdeauna un client informat. Tocmai de aceea ne dorim să vă informăm cu toate detaliile importante.

Poți face oricând o rezervare pe site-ul nostru https://expedtrans.ro/ folosind formularul de comandă rapidă sau ne poți contacta prin SMS, telefon sau pagina de Facebook.

Campania de vară EXPEDTRANS

În semn de mulțumire pentru fidelitatea voastră, v-am pregătit o campanie de reduceri estivale. Vara aceasta livrăm colete în Anglia și din Anglia, la prețuri mult mai mici față de cele din listă. Campania de reduceri este valabilă în intervalul 27.06.2022-31.08.2022 și se aplică doar comenzilor primite după această dată.

Vă rugăm să consultați mai jos lista de prețuri din campanie!

PREȚURI NOI Campania de vară:

ROMANIA – LONDRA SI RETUR: 1.2£/kg – minim 25£

ROMANIA –UK SI RETUR: 1.4£/kg- minim 30£

 • TV, LCD – 1.2£/inch Londra, 1.4£/inch înafara Londrei
 • BICICLETE COPII: 40£ înfoliată, 20£ demontată
 • BICICLETE ADULTI: 60£ înfoliată, 40£ demontată
 • FRIGIDER: MIC – 70£, MEDIU – 100£, MARE – 150£
 • ARAGAZ, MASINA DE SPALAT, USCATOR RUFE : LA KG
 • CANAPEA: 50£/loc

PENTRU MUTARI DE DOMICILIU:

 • Prețul este negociabil.
 • Se poate închiria mașina
 • Colectarea și livrarea se face prin șoferii Expedtrans, fără intermediary.
 • Se colectează și se livrează la domiciliu clientului – Door to Door

PROGRAM LIVRĂRI, COLECTĂRI LONDRA 

Sâmbătă:  ROMFORD, BRENTWOOD, ENFIELD,HOLLOWAY, BARMET,WATFORD,HARROW, EDGWARE, UXBRIDGE, WEMBLEY, HOLLOWAY, RICKMANSWORTH

Duminică: BRENTFORD, READING, GUILFORD, KINGSTON UPON THAMES, SUTTON, EPSOM, CROY, CATERHAM, BIGGIN HILL, BROMLEY, SIDCUP, DARTFORD, ETC.

EXTERIOARE: Duminică : CRAWLEY, GUILDFORD, READING, HARLOW, SLOUGH

PROGRAM LIVRĂRI, COLECTĂRI ANGLIA

Sâmbătă: CHELMSFORD, CAMBRIDGE, PETERBOROUGH, LEICESTER, NOTTINGHAM, DONCASTER, LEEDS, BRADFORD, SHEFIELD, BRADFORD, PRESTON, STEVENEGE, HARROGATE.

Duminică: BOLTON, MANCHESTER, BUXTON, DERBY, BIRMINGHAM, WASALL, STORE ON TRENT, WORCESTER, COVENTRY, OXFORD, NORTHAMPTON, LUTON, WOLVERHAMTON.

 

PROGRAM DE COLECTARE DIN ROMANIA:

Luni- Miercuri 08.00-19.00

Miercuri seară are loc plecarea spre Anglia, iar sâmbătă și duminică se livrează și se colectează în Anglia.

NUMERE de TELEFON ale ȘOFERILOR FOLOSITE PE TERITORIUL ANGLIEI:

LONDRA  : +447466808779, 0040742221474 –   APEL GRATUIT

IN AFARA LONDREI: +447438637678, 0040742221473 –   APEL GRATUIT

Important!

 • Coletele trebuie ambalate corespunzător.
 • Produsele perisabile pot fi trimise doar în lada frigorifică, vidate.
 • Fără țigări, băuturi alcoolice și alte produse/substanțe interzise.

Ce trebuie să știți despre serviciul de mutări. Detalii importante!

De-a lungul experienței noastre am întâlnit multe persoane în Anglia care au plecat doar pentru o perioadă scurtă de timp, iar ulterior au decis să se stabilească acolo împreună cu familia. Nu a fost o decizie prea ușoară pentru ei, având în vedere că plaiurile românești nu vor fi uitate niciodată, iar dorul de casă uneori este mai greu decât o durere de măsea. Însă, oportunitățile pe care le-au avut în această țară din punct de vedere financiar au fost mult mai mari. Au realizat că le pot oferi copiilor un viitor, cu noi orizonturi, șanse de a se dezvolta și de a-și îndeplini visele.

De cele mai multe ori realitatea este dureroasă, spunem noi, având în vedere că avem o țară deosebit de frumoasă însă șansele de a-ți clădi un viitor sunt destul de mici.

Am auzit 10 de povești de-a lungul timpului de la clienții noștrii. Unele ne împresionau atât de mult încât abia ne abțineam să nu plângem, altele aveau și un final fericit, cu întemeierea unei familii, cu găsirea unui job bine plătit sau o carieră de succes într-o afacere profitabilă.

Având în vedere că avem și serviciul de mutari la domiciliu am avut ocazia să cunoaștem multe persoane care au avut nevoie de ajutorul nostru.

Mutarea gospodăriei dintr-un colț al lumii în altul este o misiune destul de complexă și uneori destul de stresantă pentru cei mai mulți dintre clienți. Cert este că o planificare amănunțită din timp este importantă și poate elimina multe probleme.

Ce trebuie să știi atunci când dorești să transporți bunurile dintr-o țară în alta

Dacă ai nevoie de servicii de mutări la domiciliu sau de serviciul de transport colete România-Anglia te poți oricând baza pe noi.

Demersurile de mutare dintr-o țară în alta începe cu o consultare telefonică prin care avem nevoie de toate detaliile în ceea ce privește bunurile pe care dorești să fie transportate. Cu siguranță ai nevoie ca manipularea lucrurilor să fie în condiții sigure. De aceea noi avem în flota noastră mașini de dimensiuni generoase.

Ce trebuie să știi este că toate bunurile pe care dorești să fie transportate trebuie ambalate corespunzător. Spre exemplu cărțile sau obiectele mai grele le poți împacheta în cutii pentru a putea fi manipulate în siguranță maximă. Îți recomadăm să folosești folie cu bule sau stretch, mai ales pentru produsele mai fragile. Însă noi îți vom da toate detaliile necesare telefonic.

În ceea ce privește procesul de livrare și primire colete acestea durează câteva zile, în general între 4 și 8 zile, în funcție de regulile de la vamă din fiecare stat.

Indicat ar fi să planifici din timp și să ne comunici când ți-ai dori ca pachetele să ajungă la tine. Consultantul nostru în mutări îți va explica în detaliu ce implică serviciul de mutări, cât durează, iar la final îți va furniza o ofertă de preț. Acestea diferă în funcție de volum și cantitate.

Poți face oricând o rezervare pe site-ul nostru https://expedtrans.ro/ folosind formularul de comandă rapidă sau ne poți contacta prin SMS, telefon sau pagina de Facebook.

 

 

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi