Ieșirea din zona UE a Angliei. Care au fost urmările și de ce au suferit românii

Iesirea din zona UE a Angliei

Una dintre marile întrebări este de cum au interpretat românii Brexit-ul. Unii au văzut-o ca o reacție mai puțin prietenoasă la adresa lor, iar alții ca pe decizie politică.

La data de 1 ianuarie 2021, Marea Britanie a ieșit oficial din UE. Unul din motivele pentru rezultatul votului de a intra în Brexit ar fi prezența numeroasă a imigranților necalificați sau cei care o pregătire medie. Asta înseamnă un job modest fără a avea un aport foarte mare la buget. De aici înțelegem că marea majoritate a românilor au avut de suferit cu privire la Brexit.

Cu toate acestea nu toți au plecat din Anglia și și-au continuat viața chiar dacă multe schimbări au avut loc. Majoritatea oamenilor la care am transportat colete spuneau că și-ar fi dorit să vină în România doar pentru a-și revedea familia, pentru a le mai trece dorul de plaiurile care le aduceau aminte de copilărie. Cât despre a avea un nou început aici cu privire la viața profesională nu au fost prea încântați, spunând că salariile minime pe economie sunt prea mici pentru a se descurca.

În ciuda acestor schimbări, cererile oamenilor de a trimite colete în Anglia și din Anglia în România nu au contenit să apară. În semn de mulțumire pentru fidelitatea clienților care au apelat la serviciile noastre, ne-am gândit să pregătim o campanie de reduceri la livrarea coletelor.

Toamna aceasta te bucuri de reduceri substanțiale privind trimiterea coletelor

Vorbim în momentul de față despre niște scumpiri în mai toate domeniile, iar inflația crește galopant. Oameni au început să facă economii din teama de a nu avea cu ce să-și plătească utilitățile.
În acest context ne-am gândit să vă fidelizăm clienții care au apelat la noi cu o campanie de reduceri substanțiale cu privire la prețurile coletelor.
Campania este valabilă în intervalul 17.10.2022 – 1.12.2022 și de aplică doar comenzilor primite după această dată.
În pagina noastră oficială cât și pe Facebook puteți vedea mai multe informații, inclusiv lista de prețuri pe care o punem la dispoziție. Campania de reduceri se aplică la toate serviciile pe care le oferim inclusiv pentru mutările de domiciliu. Ce trebuie să știți este faptul că livrarea și colectarea se face doar prin șoferii ExpedTrans, fără intermediari.
Cât despre ambalarea coletelor, acestea trebuie făcute corespunzător. Detalii despre acest subiect puteți găsi într-un articol de pe blogul nostru.

Ca de fiecare dată menționăm faptul că produsele perisabile pot fi trimise doar în ladă frigorifică, acestea fiind vidate. Sunt interzise țigările, băuturile alcoolice cât și alte substanțe interzise.

Ca de fiecare dată vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi unele dintre cele mai bune servicii de transport al coletelor.

Pentru orice informație ne puteți contacta la numerele de telefon afișate în pagina noastră sau puteți completa formularul pentru a efectua o comandă rapidă.

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi