Vacanța ta în România s-a sfârșit și nu ai loc pentru toate bagajele? Te ajutăm noi!

Vacanța ta în România s-a sfârșit și nu ai loc pentru toate bagajele? Te ajutăm noi!

Dacă și tu ți-ai petrecut vacanța de vară pe meleagurile noastre, cu siguranță ți-ai încărcat bateriile pentru următoarea perioadă în care vei munci în Anglia. Adevărul este că persoanele care sunt mutate în alte țări, atunci când au concediu preferă să vină acasă, să se bucure de prezența celor dragi. Desigur, poate că o săptămână într-o țară exotică este tot ce îți trebuie pentru a te deconecta de problemele și stresul cotidian, însă acasă este acasă.

Familia și prietenii te așteaptă pentru a petrece timp împreună, pentru a crea noi amintiri.

Și parcă nimic nu se compară cu acel sentiment în care, părinții te așteaptă nerăbdători la poartă, cu lacrimi de fericire în ochi ce abia așteaptă să te îmbrățișeze.

Te întâmpină cu mâncarea preferată a copilăriei tale și cu tot felul de bunătăți care îți trezesc tot felul de amintiri. Este una dintre cele mai frumoase părți atunci când te întorci pe meleagurile noastre, unde te poți bucura din nou de tradiții, de oameni care vorbesc aceeași limbă și de priveliști mioritice de care îți era atât de dor.

În plus, niciodată nu vei pleca cu mâna goală de la părinții tăi care ți-au pregătit cu multă dragoste pachete pe care să le iei cu tine în Anglia.

Însă ce faci atunci când nu poți să le iei cu tine pe toate, mai ales dacă pleci cu un mijloc de transport aerian? Cauți o firmă de transport colete în Anglia care să ți le aducă într-un timp cât mai scurt.

ExpedTrans, partenerul tău de încredere în orice situație

Așa cum am mai discutat și în alte articole de pe blogul nostru, poate că nu este atât de ușor să găsești pe cineva de încredere care să îți aducă toate pachetele în timp util. Dincolo de asta îți mai dorești ca toate pachetele să ajungă la tine în siguranță, fără să fie deteriorate. Desigur că aici contează și partea financiară, pentru că nu vrei să plătești mai mult decât trebuie.

Pentru asta te poți baza pe echipa noastră ExpedTrans, ce îți va trimite toate pachetele la destinație, în siguranță!

În plus, este și mai ușor pentru tine dacă ai călătorit cu avionul. Nu mai trebuie să iei bagaje cu tine sau să fii stresat că unele produse nu vor fi acceptate. Cu noi totul devine mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar noi îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie: ce trebuie să conțină un colet, care sunt costurile, în cât timp va ajunge la tine și așa mai departe.

Poți de asemenea să completezi și formularul din pagina noastră care te va ajuta să plasezi comanda într-un timp cât mai scurt.

Lasă pachetele tale în grija noastră

Dacă vacanța ta este pe sfârșite, atunci ocupă-te de achiziționarea biletului de avion, pentru că de bagajele tale avem noi grijă! Livrăm în aproape toate orașele din Anglia (poți vedea lista cu orașele aici), așa că nu ai de ce să îți faci griji.

Așa cum spunem de fiecare dată: You deserve the best! Lasă în grija noastră ce nu poți lua în avion!

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi