8 avantaje de care ai parte dacă trimiți colete cu noi, ExpedTrans

8 avantaje de care ai parte dacă trimiți colete cu noi, ExpedTrans

Dacă ar fi să discutăm despre avantajele pe care le oferim clienților atunci când aleg să trimită colete cu noi în diferite orașe din Anglia sau din Anglia în România, trebuie să spunem în primul rând că ne place ceea ce facem.

Credem că este unul dintre secretele pentru care o afacere fie ea mică sau mare funcționează. Cu siguranță nu este deloc ușor pentru echipa noastră să conducă sute de kilometri. Au nevoie ca în permanență să fie atenți la drum, dar și la coletele pe care le livrează.

Dincolo de toate acestea însă, așa cum am mai spus și în alte articole de pe blogul nostru, ne place acest domeniu pentru că mereu cunoaștem oameni noi, poveștile lor, descoperim noi orașe, noi peisaje. Toate acestea ne rămân amintiri impregnate în suflet și în minte. Tocmai de aceea, în acest domeniu este important să privim partea bună a lucrurilor.

Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm 5 avantaje de care veți avea parte facă veți trimite colete cu echipa noastră.

Retur rapid și în siguranță 

Încercăm de fiecare dată să fim cât mai prompți și eficienți atunci când livrăm coletele clienților. Nu ne abatem de la drum și dorim să ajungem în timp util. Siguranța vine datorită flotei noastre de mașini. Am ales autovehicule ce oferă confort, sunt încăpătoare și fiecare colet este depozitat cu grijă astfel încât clienții să îl primească intact.

Nu vii tu la noi, mergem noi la tine 

Sunt multe companii care au sediu central unde clienții se deplasează la locație pentru a trimite un colet. Noi am ales o variantă mai eficientă pentru clienți. Preluăm și livrăm door-to-door astfel încât clienții nu mai trebuie să piardă timpul.

Oferte personalizate 

În funcție de cantitatea cât și de volumul coletului, fiecare client va avea parte de ofertă personalizată, în funcție de necesitățile acestuia.

Lucrăm non-stop 

Practic suntem mereu pe drumuri. Asta înseamnă că oricând aveți nevoie să trimiteți un colet din România în Anglia și retur, vă stăm la dispoziție.

Mutări la domiciliu

Multe persoane doresc să se stabilească la un moment dat în România sau în Anglia. Astfel că noi îi ajutăm să își poată muta toată gospodăria: mobilă, electrocasnice, articole vestimentare, obiecte de decor și multe altele.

Fără taxe ascunse

NU avem alte taxe ascunde decât cele care sunt afișate pe site-ul nostru expedtrans.ro.

Prețuri accesibile 

Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar. Tot în pagina noastră veți putea găsi o listă cu prețurile pe care le avem la anumite produse pe care doriți să le trimiteți cu noi.

Poți comanda livrarea coletului și online 

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi