Noi nu livrăm doar colete, ci și speranță. Experiențele de suflet merită să le împărtășim cu voi

Noi nu livrăm doar colete, ci și speranță. Experiențele de suflet merită să le împărtășim cu voi

De-a lungul experienței noastre am avut ocazia să ne întâlnim cu mai multe persoane cu povești fericite, iar altele mai triste. Astăzi ne-am gândit să împărtășim cu voi o poveste care pe noi ne-a impresionat și am realizat că munca pe care o facem este foarte frumoasă și ne răsplătește și spiritual. Dincolo de coletele pe care noi le expediem, oamenii văd în noi o speranță. O speranță pe care ne-am decis să nu o spulberăm.

Povestea mamei din Piatra Neamț

Livrăm destul de des colete din Piatra Neamț către orașele din Anglia. Însă o dată la 2 săptămâni avem o livrare mai specială. O doamnă, trecută de vârsta de 50 de ani, a devenit clienta noastră fidelă. Cu o atenție deosebită, pregătește un colet pentru fiica ei care a plecat de curând în orașul Leeds pentru a munci. Se pare însă că realitatea a lovit-o din plin pe tânăra de 25 de ani. Odată ajunsă în Anglia, locul de muncă cât și cazarea nu mai existau. A plecat la încurajarea unor cunoștințe, care îi spuneau că va câștiga foarte mulți bani pentru a putea să își creeze un viitor. În realitate însă nu a fost așa.

Timp de aproximativ o săptămână a dormit în aer liber, fără ca mama ei să știe. Într-o zi, niște oameni cu suflet au trecut prin parcul în care fata era, au văzut-o plângând și au întrebat-o ce s-a întâmplat. Așa au descoperit că era și ea româncă. Impresionați fiind de povestea ei, s-au oferit să o cazeze pentru o perioadă nelimitată. Mama a aflat după scurt timp tot ce s-a întâmplat.

Astfel că a decis ca odată la 2 săptămâni să îi trimită câte un mic colet cu mâncare și alte produse pentru ca fata ei să se poată întreține până va găsi un loc de muncă.

Cum am aflat de această poveste

Mama ne-a contactat într-una din zile și ne-a întrebat cu o voce aproape stinsă dacă nu livrăm colete în orașul Leeds din Anglia. I-am răspuns că da și ne-a întrebat care este prețul coletului, dacă ea ar trimite odată la 2 săptămâni. I-am explicat oferta, a tăcut câteva secunde apoi a spus că acceptă.

Atunci când am ajuns la ea, am rămas impresionați de felul în care a împachetat coletul. Fiecare produs era vidat și ambalat foarte bine. A spus că a căutat site-ul nostru și a citit despre ce produse poate să pună în pachet și cum trebuie ambalate.

Cu o voce stinsă din nou, însă cu o dorință care se citea în privirea ei ne-a spus: “ Fetița mea este în Leeds. Vă rog din tot sufletul ca acest pachețel să ajungă la adresa pe care am scris-o pe colet. Pentru mâine nu mai are decât 2 felii de pâine să mănânce. Mă doare sufletul. Am încurajat-o să plece în altă țară să poată câștiga niște bănuți pentru că la noi este greu. Ea își dorea să facă o facultate de medicină. Acum mă simt vinovată că am încurajat-o să plece pentru că nu știam unde va ajunge. Cu ultimii mei bani i-am pregătit un pachet mai consistent ca să aibă ce să mănânce pe o perioadă mai lungă. Trimit odată la 2 săptămâni. Jumătate pentru ea, iar jumătate pentru familia care a cazat-o. Nu am mai mult ce să le ofer. Mă doare sufletul însă știu un lucru. Este o luptătoare și nu își pierde speranța și credința! La ca și mine! Am speranță și încredere în voi că veți duce coletul la ea. Pe voi mă bazez!”

Ne-a îmbrățișat și ne-a spus din nou că se bazează pe noi.

În loc de concluzie

Ne-am luat un angajament. Să nu spulberăm speranțe. La fiecare 2 săptămâni am fost la poarta mamei, unde ea deja ne aștepta. Între timp fata și-a găsit un loc de muncă, însă mama, acum, odată pe lună îi trimite câte un mic pachet.

Așadar, fiecare colet are câte o poveste. Am învățat că dincolo de munca pe care o facem, oamenii au încredere în noi și nu își pierd speranța. Ne împărtășesc poveștile lor de viață, iar noi învățăm zi de zi să fim mai buni.

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi