Cum împachetezi corect un colet și ce ambalaje este indicat să folosești

Așa cum am mai spus și în celelalte articole, împachetarea corectă a produselor pe care dorești să le trimiți cu echipa noastră către Anglia sau din Anglia către România, va duce la evitarea unor experiențe neplăcute în timpul transportului. Tocmai de aceea răspunderea privind împachetarea coletelor este a clienților.

Împachetarea unui produs trebuie să asigure și să protejeze integral pe timpul transportului. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este faptul că metoda de ambalare trebuie făcută în așa fel încât să nu permită vizualizarea conținutului. Mai mult decât atât, ambalajul exterior nu trebuie să fie însuși obiectul transportat. De-a lungul timpului am primit colete care erau în cutia proprie precum un cort cu husă proprie, sau genți în care erau obiecte neîmpachetate. Toate aceste produse trebuie la rândul lor ambalate pentru a putea fi protejate. Există posibilitatea ca ambalajul exterior să se deterioreze în timpul transportului, iar de acest aspect nu putem răspunde. Iată ce ambalaje este indicat să folosești.

Optează pentru folia cu bule 

Folia cu bule este renumită pentru faptul că protejează conținutul pachetelor, indiferent de fragilitatea lor. Bineînțeles că este considerată și antistres, pentru că fiecare dintre noi măcar odată în viață am început să spargem fiecare bulă și ni se părea amuzant.

Așadar, folia cu bule este esențială în ambalarea coletelor. De la micile bijuterii, a mobilierului, electrocasnicelor până la anumite piese industriale, toate aceste pot fi împachetate în folia cu bule. Poți găsi pe piață o varietate de modele de unde să cumperi, la prețuri avantajoase.

În plus este și ușor de utilizat. Aceasta este pe o rolă și o poți tăia la orice dimensiune dorești pentru a împacheta orice obiect. Dacă pachetul tău pe care dorești să îl trimiți cu echipa noastră de la Exped Trans nu este prea plin, atunci poți umple golurile rămase cu folia de bule pentru o protecție în plus. Mai mult decât atât, aceasta protejează mobila sau electrocasnicele atât din punct de vedere static cât și al umidității.

Cartonul pentru ambalajul exterior 

Unul dintre cele mai populare materiale pentru împachetarea coletelor este cartonul. La fel ca și folia cu bule, cutiile de carton sunt la fel de ușor de găsit. Diferite dimensiuni și straturi, în funcție de ceea ce ai nevoie. Cu toate acestea și el trebuie ales cu atenție. Cartonul cu 3 straturi este mai subțire și îți recomandăm să îl folosești pentru împachetarea coletelor mai ușoare. În schimb, produsele fragile necesită cutii mai groase de respectiv 5-7 straturi.

Nu uita de banda adezivă

După ce ai ambalat produsele în folia cu bule apoi în carton, ultimul pas este banda adezivă care va sigila corespunzător pachetul. Alege o bandă adezivă la fel de calitativă pentru a te asigura că în timpul transportului, cutia de  carton nu se va desface.

Așadar, dacă ai urmat acești 3 pași, de restul ne ocupăm noi.
Un client mulțumit va fi întotdeauna un client informat. Tocmai de aceea ne dorim să vă informăm cu toate detaliile importante.

Poți face oricând o rezervare pe site-ul nostru https://expedtrans.ro/ folosind formularul de comandă rapidă sau ne poți contacta prin SMS, telefon sau pagina de Facebook.

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi