Ce trebuie să știți despre serviciul de mutări. Detalii importante!

Ce trebuie să știți despre serviciul de mutări. Detalii importante!

De-a lungul experienței noastre am întâlnit multe persoane în Anglia care au plecat doar pentru o perioadă scurtă de timp, iar ulterior au decis să se stabilească acolo împreună cu familia. Nu a fost o decizie prea ușoară pentru ei, având în vedere că plaiurile românești nu vor fi uitate niciodată, iar dorul de casă uneori este mai greu decât o durere de măsea. Însă, oportunitățile pe care le-au avut în această țară din punct de vedere financiar au fost mult mai mari. Au realizat că le pot oferi copiilor un viitor, cu noi orizonturi, șanse de a se dezvolta și de a-și îndeplini visele.

De cele mai multe ori realitatea este dureroasă, spunem noi, având în vedere că avem o țară deosebit de frumoasă însă șansele de a-ți clădi un viitor sunt destul de mici.

Am auzit 10 de povești de-a lungul timpului de la clienții noștrii. Unele ne împresionau atât de mult încât abia ne abțineam să nu plângem, altele aveau și un final fericit, cu întemeierea unei familii, cu găsirea unui job bine plătit sau o carieră de succes într-o afacere profitabilă.

Având în vedere că avem și serviciul de mutari la domiciliu am avut ocazia să cunoaștem multe persoane care au avut nevoie de ajutorul nostru.

Mutarea gospodăriei dintr-un colț al lumii în altul este o misiune destul de complexă și uneori destul de stresantă pentru cei mai mulți dintre clienți. Cert este că o planificare amănunțită din timp este importantă și poate elimina multe probleme.

Ce trebuie să știi atunci când dorești să transporți bunurile dintr-o țară în alta

Dacă ai nevoie de servicii de mutări la domiciliu sau de serviciul de transport colete România-Anglia te poți oricând baza pe noi.

Demersurile de mutare dintr-o țară în alta începe cu o consultare telefonică prin care avem nevoie de toate detaliile în ceea ce privește bunurile pe care dorești să fie transportate. Cu siguranță ai nevoie ca manipularea lucrurilor să fie în condiții sigure. De aceea noi avem în flota noastră mașini de dimensiuni generoase.

Ce trebuie să știi este că toate bunurile pe care dorești să fie transportate trebuie ambalate corespunzător. Spre exemplu cărțile sau obiectele mai grele le poți împacheta în cutii pentru a putea fi manipulate în siguranță maximă. Îți recomadăm să folosești folie cu bule sau stretch, mai ales pentru produsele mai fragile. Însă noi îți vom da toate detaliile necesare telefonic.

În ceea ce privește procesul de livrare și primire colete acestea durează câteva zile, în general între 4 și 8 zile, în funcție de regulile de la vamă din fiecare stat.

Indicat ar fi să planifici din timp și să ne comunici când ți-ai dori ca pachetele să ajungă la tine. Consultantul nostru în mutări îți va explica în detaliu ce implică serviciul de mutări, cât durează, iar la final îți va furniza o ofertă de preț. Acestea diferă în funcție de volum și cantitate.

Poți face oricând o rezervare pe site-ul nostru https://expedtrans.ro/ folosind formularul de comandă rapidă sau ne poți contacta prin SMS, telefon sau pagina de Facebook.

 

 

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi