Să discutăm mai pe larg despre prețurile și conținutul coletelor

Să discutăm mai pe larg despre prețurile și conținutul coletelor

Astăzi ne dorim să discutăm mai pe larg despre prețurile pe care le avem cât și despre conținutul pachetelor. Se întâmplă câteodată ca cei care ne contactează să omită să ne întrebe toate detaliile în ceea ce privește coletele, astfel că ne-am gândit să discutăm mai pe larg aici.

Avem câteva prețuri personalizate în funcție de produsele pe care doriți să le adăugați în colet. Mai jos v-am pregătit o listă de produse ce sunt calculate la preț de kilogram și au deci un preț special. Astfel că:

 • Televizoare LCD – 1,5 £/Inch Londra 1,7£/afara Londrei
 • Bicicletă adulți – 60£ (ambalată și înfoliată)
 • Bicicletă copii – 30£ (ambalată și înfoliată)
 • Monitor/ Unitate – 30£/buc (ambalaj corespunzător)
 • Chitară – 35£ (ambalaj original)
 • Laptop – 35£ (ambalaj corespunzător)
 • Frigider mic – 70£ (ambalat cu carton și înfoliat)
 • Frigider mediu – 120£ (ambalat cu carton și înfoliat)
 • Frigider tip american – 180£ (ambalat cu carton și înfoliat)
 • Aragaz / Mașină de spălat / Uscător – 80£ (ambalat cu carton și înfoliat)
 • Canapea – 70£/loc (ambalată cu carton și înfoliată)

Dacă aveți și alte produse asemănătoare este important să ne contactați telefonic pentru mai multe detalii. Având în vedere că sunt produse de o valoare mai mare și le considerăm FRAGILE, atenția noastră va fi sporită. Tocmai de aceea și prețurile diferă de la un produs la altul. Este important ca și dumneavoastră să le ambalați corespunzător, așa cum v-am detaliat și mai sus.

IMPORTANT!

Un aspect foarte important de care trebuie să țineți cont este faptul că toate bunurile de valoare trebuie declarate. În pagina noastră expedtrans.ro la rubrica Prețuri veți găsi în detaliu mai multe informații.

De asemenea, de-a lungul timpului ne-am întâmpinat și cu problema de a primi colete fără detalii precum adresa de livrare, numele expeditorului, persoana de contact și numărul de telefon. Nu uitați să menționați aceste aspecte pentru că totodată și echipei noastre de expeditori le va fi mult mai ușor să livreze coletele. În plus, aceste detalii trebuie scrise vizibil pentru a nu întâmpina erori în timpul livrării.

Țineți cont de lista cu produsele interzise sau restricționate

Înainte de a trimite un colet, contactați-ne pentru a vă detalia despre lista de produse interzise sau restricționate pe care nu le puteți împacheta. Este important atât pentru noi cât și pentru voi ca orice pachet să ajungă în siguranță la destinație.

Pentru orice informații sau nelămuriri vă stăm la dispoziție. Ne puteți contacta oricând pentru a primi consiliere telefonică.

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi