Care este misiunea companiei noastre

Care este misiunea companiei noastre

Cu siguranță în orice domeniu de activitate, orice antreprenor își dorește să ofere servicii de calitate clienților pentru ca aceștia să fie mulțumiți. Așa cum am discutat și în celelalte articole, calitatea serviciilor este unul dintre punctele forte prin care clienții prind încredere într-o firmă.

De altfel și noi ținem la acest aspect și de fiecare dată încercăm să oferim clienților încrederea nostră. Misiunea noastră însă este alta. Credem cu tărie în ceea ce facem și ne place ceea ce facem. Fiecare colet trimit de client are o poveste. Cei plecați în Anglia cât și cei care sunt în România, ne așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură. Fericirea se citește pe chipul lor, iart nouă ne place asta. Așteaptă cu nerăbdare să desfacă pachetele pentru a vedea ce au primit.

Ne place să aducem fericire clienților noștri, pentru că la rândul nostru și noi suntem fericiți. Tocmai de ceea ne dorim să avem cât mai mulți clienți fideli, mulțumiți de serviciile noastre și de promptitudinea de care dăm dovadă de fiecare dată.

Recenziile clienților și feedbeck-ul lor sunt dovada vie că ne facem treaba organizat și nu sunt puțini cei care s-au întors la noi pentru serviciile noastre. Ne place totodată să fim cât mai transparenți și să răspundem întrebărilor pentru a ne sigura că totul este în regulă.

Ne place să oferim încredere unui portofoliu cât mai mare de clienți

Desigur că la fel ca în orice afacere și noi am avut un început, am făcut greșeli, însă partea importantă este că am învățat din ele și am încercat de fiecare dată să nu le mai repetăm. Așa cum se spune exercițiul este mama învățăturii, așa că am pus în practică și am muncit din greu pentru a ajunge la rezultatele dorite. Încă o facem și nu renunțăm! Pentru asta am încercat să fim cât mai flexibili și să mulțumim fiecare client.

De multe ori primeam întrebarea dacă există o greutate maximă sau minimă ce trebuie respectată atunci când livrăm un colet. Așa că ne-am îmbunătățit serviciile, flota de mașini pentru transport astfel încât acest lucru să nu fie un impediment. Fapt pentru care orice colet poate fi trimis în Anglia cât și în România indiferent de greutatea acestuia.

Totodată ne-am focusat să acoperim toate zonele atât di  Anglia cât și din România pentru ca tot mai mulți clienți să beneficize de serviciile noastre.

Un alt aspect important de care ținem cont și se pare că unii clienți au mai întâlnit aceste experiențe mai puțin plăcute cu alte firme de transport este să nu avem taxe ascunse. Singurele taxe despre care și clienții știu sunt cele pentru zonele rurale și cele pentru plata ramburs. La acest capitol ne puteți contacta oricând pentru a afla toate detaliile.

Așadar, misiunea noastră nu este doar să oferim servicii de calitate cât și fericire. Ținem cont de cerințele clienților și încercăm să ne pliem de fiecare dată după ei.

Vă așteptăm în pagina noastră https://expedtrans.ro/ pentru mai multe detalii.

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi