Povestea celui mai fericit colet – Coletul Expedtrans

Povestea celui mai fericit colet - Coletul Expedtrans

Bună ziua, prieteni! Numele meu este Colet și mă bucur tare mult că avem ocazia să facem cunoștință. Sunt acel lucru pe care toată lumea îl așteaptă mai devreme sau mai târziu.

Am avut ocazia să cunosc multe locații frumoase atât din România cât și din Anglia, însă tot mai mult îmi place atunci când ajung la destinație, acolo unde sunt așteptat cu brațele deschise.

Asta până când…

Cei care mă împachetează pun cu grijă fiecare produs pentru ca acesta să ajungă în stare perfectă sau… să nu îl descopere firmele de curierat. Nu mare mi-a fost mirarea atunci când pe lângă o fotografie frumoasă cu familia, un cadou și o scrisoare plină de dor și cuvinte frumoase, m-am trezit și cu bucată de slană sau o sticlă de lichid cu grade pe care scria apă plată (știi tu la ce mă refer). Ce-i drept era bine ascunsă într-o pungă cu mai multe pungi, însă cei de la https://expedtrans.ro/ au descoperit-o repede și astfel am ajuns cu bine la destinație.

Eu știu că unele gusturi de acasă nu se uită niciodată și că dorul de ele este uneori mare, însă mai știu că dacă vrei să ajung în siguranță la tine trebuie să ții cont de anumite lucruri sau reguli pe care nu le poți încălca.

Gândește-te! Atunci când ajung la destinație, copiii abia așteaptă să mă descopere, să vadă ce conțin și ce bunătăți le aduc, asta până când descoperă punga cu mai multe pungi… Așadar, îmi doresc să fii mai conștiincios atunci când mă împachetezi pentru a le aduce zâmbete și fericire familiei tale dragi.

Te rog să ai grijă de mine și de modul în care mă ambalezi

Cu toate acestea vreau să știi că mă bucur tare mult atunci când aflu că voi pleca într-o nouă călătorie. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când dai click pe Trimite Comanda.

Imediat ce ai făcut acest pas, echipa de la Expedtrans mă împachetează cu grijă și mă depozitează într-un loc special ca până ajung la destinație să nu pățesc nimic.

Să știi că în jurul meu mai văd uneori și colete supărate pentru că nu au fost împachetate  corespunzător, unele persoane uitând să precizeze că acestea conțin și obiecte fragile, și stau cu frică să nu se spargă. Recunosc că am trecut și eu pe aici, iar cei care mă așteptau cu brațele deschise au rămas dezamăgiți. Chiar dacă echipa de curieri a avut grijă să mă manevreze cu atenție, multe gropi nu au putut fi evitate. Și nu mă refer la gropițele din obraji, ci la cele din asfalt.

Una peste alta, mă bucur că ai ales să colaborezi cu această echipă frumoasă de la Expedtrans. Să știi că sunt foarte atenți de fiecare dată cu mine și călătoresc cu ei în foarte multe locuri din România și Anglia. Am încredere în ei știind că au grijă să ajung la tine în siguranță pentru ca tu, împreună cu familia ta, să te bucuri atunci când mă vezi. Datorită acestei echipe am făcut mulți oameni fericiți și am călătorit în multe locuri frumoase, iar pentru asta îți mulțumesc!

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi