De ce trebuie să ții cont atunci când trimiți un colet cu o firmă de curierat! Informații utile

De ce trebuie să ții cont atunci când trimiți un colet cu o firmă de curierat! Informații utile

De ce trebuie să ții cont atunci când trimiți un colet cu o firmă de curierat!

Informații utile

Dragi prieteni, așa cum am discutat și în celelalte articole din blogul nostru, știm cât de importante sunt serviciile unei firme de curierat pentru clienți. De-a lungul timpului și din experiența noastră, ne-am dat seama că unul dintre cele mai importante aspecte este calitatea și complexitatea serviciilor.

Orice client își dorește să aibă parte de experiențe plăcute cu firmele de curierat și asta pentru că un client mulțumit va aduce alți clienți mulțumiți.

În ultimul articol am menționat de faptul că dacă vrei să trimiți un colet in Anglia sau din Anglia in Romania, este foarte important ca tu să împachetezi foarte bine conținutul. Astăzi detaliem puțin acest subiect pe care îl considerăm puntea de legătură între o colaborare de succes client – firmă de curierat.

Ca și firmă de curierat, ne dorim să îți oferim tot ce este mai bun pentru ca tu să fii un client cu adevărat mulțumit de serviciile noastre, însă și noi ne dorim să ne bazăm pe tine atunci când vine vorba despre ambalarea coletului. Am selectat pentru tine câteva informații importante care te vor ajuta să le trimiți celor dragi ție coletul în condiții de siguranță.

De ce trebuie să ții cont

Trebuie să știi faptul că dimensiunea ambalajului trebuie să fie în funcție de conținutul acestuia. Coletele care sunt pe jumătate goale vor risca să se deformeze, iar cele prea încărcate se pot desface sau pot presa prea mult conținutul.

Manevrarea lor se face manual, se ridică de la sol, se pot transporta prin spații înguste, prin holuri, pe scări. Este important să nu faci cutii mai grele de maxim 30 de kg individual. De ce? Pentru că noi, Expedtrans, ținem la sănătatea angajaților noștri și ne-am dori ca și tu să contribui aici.

Calitatea nu este un serviciu care ține doar de noi

Pentru ca un colet să ajungă la destinație în stare intactă avem nevoie și de tine. Folosește întotdeauna materiale de calitate superioară atunci când le împachetezi. Rezistența, amortizarea și durabilitatea vor depinde și de acest lucru.

Dacă vrei să trimiți articole de valoare sau fragile este obligatoriu să folosești un carton rezistent cu dublu strat sau chiar multiplu stratificat. La rândul lor acestea trebuie puse într-o folie de plastic cu bule de aer, pungi cu aer sau burete.

Folosește de asemenea bandă adezivă rezistentă cu inscripția FRAGIL. Astfel vom ști că acel colet are nevoie de o mai mare atenție.

Nu uita! Un ambalaj defectuos va deteriora atât coletul tău cât și a altor clienți.

Un alt aspect important este să nu trimiți cadourile ambalate exact așa cum le-ai da destinatarului, în hârtie de cadouri, ci în cutii exterioare pentru a le proteja.

Așadar, ia măsuri de precauție în ceea ce privește un colet pe care dorești să îl expediezi.

Informează-te cu privire la ceea ce poți să pui în colet, pentru a nu exista riscul ca acel colet să fie restricționat.

Îți stăm la dispoziție pentru orice informație de care ai nevoie. Ne poți contacta oricând și vei primi consiliere telefonică.

Ne găsești pe pagina https://expedtrans.ro/ sau la numerele afișate la contact! You deserve the best!

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi