Top beneficii pentru care să alegi serviciile noastre de curierat

Top beneficii pentru care să alegi serviciile noastre de curierat

Viața este despre căutări și alegeri. Căutăm un job pe nișa noastră, unde să avem un salariu motivant, alegem mașina care ne place și ne oferă confortul de care avem nevoie sau proiectul casei la care visăm de ani de zile. Sunt lucruri pe care orice persoană și le dorește la un moment dat. Doar că din cauza situației economice și sociale din România, multe persoane aleg drumul străinătății și nu pentru că acolo câinii ar sta cu colacii în coadă ci pentru că își doresc să își îndeplinească aceste vise.

Dacă unele persoane doresc să rămână o perioadă determinată într-o țară străină, altele se îndreaptă către o viață nouă și aleg să se stabilească peste granițe singuri sau alături de familie.

Se pare că, la momentul actual, Anglia este una dintre cele mai căutate țări atunci când vine vorba despre un job. Vorbim despre noi oportunități și orizonturi prin care mulți au ocazia să își atingă acele țeluri la care visează.

Cu toate acestea, nimeni nu își uită originile și oricât de bine financiar ar fi plătiți oamenii duc dorul plaiurilor de aici. Este adevărat faptul că nu pot călători de fiecare dată atunci când li se face dor de origini, însă aici intervenim noi și venim cu servicii de transport colete România-Anglia și retur.

Suntem alături de tine ori de câte ori ai nevoie

Poate că îți dorești un anumit obiect de acasă la care ții foarte mult și ai uitat să îl iei cu tine sau poate că îți dorești să le trimiți celor dragi de acasă un colet ce conține câte un cadou pentru fiecare. Indiferent de motiv, te poți baza pe noi.

Ne dorim ca în permanență să oferim servicii de curierat de calitate, să devenim parteneri de încredere pentru clienții noștri. Tocmai de aceea îți punem la dispoziție o echipă cu experiență în domeniu, care te va ajuta să trimiți sau să primești colete în siguranță, direct la domiciliu. Iată ce îți oferim:

  • livrăm și colectăm pachete door-to-door pe tot teritoriul României. Indiferent de oraș, noi venim să colectăm pachetul pentru cei dragi ție.
  • preluările și livrările coletelor în Anglia se fac în regim non-stop. Aici găsești lista cu orașele și cu localitățile învecinate de unde preluăm și livrăm coletele.
  • oferte personalizate. Poți beneficia de oferte personalizate în funcție de volum sau cantitate.
  • livrare rapidă.
  • transport în siguranță. Știm că este un lucru foarte important pentru tine, tocmai de aceea ne asigurăm ca fiecare colet să ajungă în siguranță la adresa menționată de tine.

Cu expedtrans.ro poți face mutări la domiciliu 

Fie că te muți din România în Anglia sau invers și ai nevoie de toate lucrurile din casa ta, te poți baza pe noi în ceea ce privește transportul. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și îți facem o ofertă personalizată.

Punem un accent deosebit pe cerințele și nevoile clienților. Știm cât de mult înseamnă calitatea, promptitudinea și siguranța atunci când vine vorba despre transportul coletelor.

Putem deveni parteneri de încredere pentru orice persoană care are nevoie de serviciile noastre.

Poți accesa pagina noastră de România https://expedtrans.ro/, sau cea de Anglia https://expedtrans.co.uk/ iar la câteva click-uri distanță, găsești toate detaliile de care ai nevoie. Te ținem la current cu noutăți și promoții pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/expedtrans.

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi