Cum alegi o firmă de curierat de încredere. Ce trebuie să ai în vedere

Cum alegi o firmă de curierat de încredere. Ce trebuie să ai în vedere

Probabil că te-ai întâlnit la un moment dat cu situația neplăcută în care ai trimis un colet într-o țară străină și a ajuns într-o stare deplorabilă. Tocmai de aceea problema alegerii unei firme de curierat este destul de comună. Mulți curieri nu țin cont întotdeauna de faptul că serviciile pe care le oferă clienților sunt importante, iar acestea trebuie să fie de calitate. În acest context, aceștia rămân dezamăgiți de situație, iar căutarea unei firme de curierat de încredere rămâne o reală provocare.

Una dintre greșelile pe care noi am observat-o este faptul că multe persoane se ghidează după prețuri și nu după gama de servicii pe care o oferă firma respectivă. Tocmai de aceea, ne-am gândit să îți împărtășim câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi o firmă de curierat.

Alegerile ieftine te costă scump 

Da! Banii contează, însă cu siguranță nu-ți dorești să întâmpini situații neplăcute atunci când primești sau trimiți un colet. Fapt pentru care este important să te ghidezi către o firmă de curierat de încredere. Cum faci asta? Ține cont de nevoile tale.

Dacă trebuie să trimiți un colet din România în Anglia, vrei ca acesta să ajungă în siguranță, în timp util și intact.

Alege o firmă care vine cu astfel de servicii, care pune preț de calitate și care oferă prețuri corecte în raport cu serviciile oferite.

Poate că dacă ai de trimis un simplu plic, nu te va interesa atât de mult firma de curierat, însă atunci când vine vorba despre servicii transport colete România – Anglia și retur, atunci situația este una diferită.

Optează pentru o firmă ce îți oferă o gamă largă de servicii

Serviciile pe care ți le oferă o firmă de curierat sunt foarte importante. În cazul nostru spre exemplu, căutăm în permanență să fim cât mai transparenți și să oferim servicii complete atunci când vine vorba despre un transport de colete Romania-Anglia și invers.

Ne place să spunem despre noi că suntem corecți și oferim calitate. Prețul pe care îl practicăm este cel final și nu avem taxe ascunse. Oferta noastră este extrem de competitivă. Găsește aici lista cu prețurile pentru colete.

De asemenea, în funcție de cantitate și volum dispunem de oferte personalizate prin care clientul să se poată bucura de serviciile noastre. Mai mult decât atât, știm cât de important este ca orice colet să ajungă intact și în siguranță la destinație. De aceea, ținem cont și de acest aspect în colaborările noastre.

Ai nevoie de serviciul de mutări de domiciliu? Tot la noi îl poți găsi. Te ajutăm cu transportul fie că te muți în România sau în Anglia.

Pentru ca un colet să ajungă safe, ține cont de următorul lucru 

Atunci când vrei să trimiți un colet în Anglia sau din Anglia în România, este foarte important ca tu să împachetezi foarte bine conținutul. În următorul articol de pe blogul nostru vom vorbi mai detaliat despre acest aspect.

Nu uita să folosești inscripția FRAGIL atunci când este cazul. Chiar dacă ținem cont ca toate coletele să fie transportate în maximă siguranță, este important ca și tu să le ambalezi corect.

Vizitează website-ul nostrum pentru România https://expedtrans.ro/ sau cel pentru Anglia https://expedtrans.co.uk/  pentru mai multe detalii. Te ținem la curent cu noutăți și promoții pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/expedtrans.

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi