Trimite celor dragi un colet cu ExpedTrans

Date ExpedTrans

ExpedTrans va sta la dispozitie cu servicii de inalta calitate, o echipa profesionista ce este mereu pregatita sa raspunda solicitarilor venite din partea clientilor.

Chiar daca serviciile noastre de coletarie garanteaza transportul in conditii de maxima siguranta, este necesar sa cititi si sa respectati termenii si conditiile transportului nostru.

Astfel ne dorim ca fiecare colet sa fie ambalat corespunzator si aici venim cu o noutate:

Anunt Important! Incepand cu data de 1 Ianuarie 2022 s a implementat sistemul de taxare vamala pentru toate transporturile dintre Marea Britanie si Europa.

Expeditorul are obligatia de a atasa Formular CN22 sau Formular CN23 (declaratia vamala) completata si atasata la exteriorul fiecarui colet.

Cu toate acestea pentru a facilita vamuirea rapida si evitarea problemelor va rugam sa va asigurati pe cat posibil ca declaratia vamala este completata corect si complet.

Aceasta se refera la o declaratie cu o descriere a continutului care indica tipul de produs, cantitatea si valoarea coletului.

Mai este un punct important, dreptul de a primi produse scutite de taxe vamale, fiind folosite pentru uz personal, cu o suma totala declarata ce nu depaseste 39 de lire per colet si nu cantarind mai mult de 35 kilograme.

Nu trimiteti mai mult de 5 produse de acelasi fel intr-un colet. Aceasta poate fi considerat un lot comercial ce necesita plata impozit.

Taxe:

  • bunurile cu valoare intre 0-39 lire sunt scutite de TVA si de taxe vamale
  • bunurile cu valoare intre 39-135 lire vor plati TVA, dar sunt scutite de taxe vamale
  • bunurile cu valoare peste 135 lire vor platiatat TVA cat si taxe vamale ( intre 1 si 25 %)

Deoarece stim ca este o tranzitie grea inspre noua legislatie va oferim toate informatiile in vederea expedierii coletelor si va punem la dispozitie formularele si declaratiile ce trebuie completate in format electronic sau la cerere pe suport de hartie la ridicarea coletelor.

Programul nostru de lucru in callcenter este de Luni pana Vineri intre orele 10:00-17:00 la numarul de telefon RO: 0740 094 094.

De Luni pana Duminica intre 10:00-20:00 la numerele de UK: +44 7399 550994 sau +44 7863 061929

Program ridicare comenzi:

  • Romania – De Luni pana Miercuri
  • UK – Sambata si Duminica

Paginile noastre de contact sunt: FACEBOOK – ExpedTrans, expedtrans.ro si expedtrans.co.uk

Email: office@expedtrans.ro

Contacteaza-ne

Formular
comandă rapidă

Ce spun clienții despre noi