Politica de Confidențialitate

EXPEDTRANS, prin intermediul site-ului EXPEDTRANS.RO, si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

Aceasta politica se aplica pe toate dispozitivele utilizate in scopul accesarii site-ului EXPEDTRANS.RO, smartphone-urilor si tabletelor. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si condi tiile privind utilizarea acestora (enumerate in acest document si in Conditiile generale, Politica de confidentialitate, drepturile de autor etc.), nu accesati EXPEDTRANS.RO

Conform cerintelor Regulamentului general privind protec ia datelor UE nr. 679/2016, denumit „Regulamentul” pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, EXPEDTRANS.RO gestioneaza in siguranta si numai in scopurile specificate, datele personale pe care le furnizam si noi despre tine in contextul vizitei site-u EXPEDTRANS.RO. Bifand ca sunte ti de acord cu Conditiile generale si cu politica de prelucrare a informatiilor personale sau prin continuarea utilizarii site-ului si a serviciilor noastre dupa ce a i citit aceste politici, inseamna ca sunteti de acord cu aceasta politica.

1. Masuri

Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:

 • securizarea bazelor de date;
 • permiterea stergerii conturilor personale;
 • alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
 • informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

2. Ce poti face tu

Utilizeaza parole sigure;

 • Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
 • Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;
 • Protejeaza copiii in mediul online.

Mai jos sunt cateva exemple de situatii in care noi folosim aceste date:

 • Sa iti putem procesa si livra coletele;
 • Sa rezolvam problemele de Retur/Reclamatii;
 • Sa raspundem intrebarilor legate de servicii;
 • Sa iti furnizam sugestii de produse si informatii despre promotii.

Ce date colectam?

EXPEDTRANS.RO colecteaza prin formularul de contact sau apel telefonic urmatoarele date cu caracter personal:

 • nume;
 • email;
 • telefon;
 • adresa

Toate aceste informatii sunt stocate in vederea colectarii si distribuirii de colete pe plan intern si international de la persoane fizice si juridice.

3. Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

EXPEDTRANS.RO, este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiti si raspundm de datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor.

EXPEDTRANS.RO se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse ( colectarea de informatii care ajuta la celoectionarea si distribuirea coletelor in siguranta). Suntem obligati sa nu transmitem datele personale catre alte persoane juridice sau fizice si sa respectam confidentialitatea datelor.

4. Citind politicile, ati luat act de faptul ca vi se garanteaza drepturile prevazute de Regulament, si anume:

 • Pentru a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, articolele 13 si 14 din Regulament
 • Accesul la datele dvs. personale, articolul 15 din Regulament
 • Rectificarea datelor dvs. personale Articolul 16 din Regulament
 • Stergerea („dreptul de a fi uitat”) a datelor cu caracter personal, articolul 17 din Regulament
 • Obtine restrictii privind prelucrarea, articolul 18 din Regulament
 • In ceea ce priveste portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament
 • sa va opune ti prelucrarii datelor dvs. personale i sa solicita i rectificarea, actualizarea sau stergerea datelor in conditiile legii – in cazul datelor cu caracter personal prelucrate in scop de marketing direct, acest drept poate fi exercitat in orice moment, gratuit si fara justificare , Articolul 21 din Regulament
 • sa nu fie supus unei decizii automate, inclusiv crearea de profiluri la articolul 22 din Regulament

Pute ti exercita aceste drepturi trimi and un e-mail catre EXPEDTRANS.RO accesand formularul de contact din sectiunea contact sau puteti scrie la urmatoarea adresa de mail: office@expedtrans.ro

5 . Dispozitii speciale referitoare la minori

EXPEDRANS.RO nu urmare ste prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor in activitatile sale de prelucrare a datelor. O atentie deosebita se acorda asigurarii ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele regulamentului, ale articolului 8 si in cazuri strict determinate.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza date cu caracter personal prin intermediul site-ului sau prin alte aplicatii sau dispozitive reglementate de aceasta politica garanteaza ca acestea sunt majore si au capacitate de exerci iu completa.

Orice colectare sau prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se va efectua numai in conditiile legii si avand in vedere cele de mai sus.

6. Durata procesarii datelor

In general, acesta va fi determinat de momentul exercitarii dreptului dvs. de a va obiecta in conditiile articolului 21 alin. 2 din Regulamentul European nr. 679/2016. Exceptie: pentru datele declarate in cadrul serviciului call center, durata prelucrarii datelor este de 3 ani, de regula, sau pana la exercitarea dreptului de a obiecta.

Ai dreptul sa iti inchizi contul in orice moment sau sa ceri stergerea datelor cu caracter personal printr-un mail la office@expedtrans.ro. Daca alegi sa faci acest lucru, contul tau va inceta sa existe si vei fi considerat inactiv. In acest context,EXPEDTRANS.RO nu iti va putea oferi serviciile mentionate mai sus. Vom pastra datele tale cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

7. Informatii suplimentare

Va rugam sa verifica ti Politica noastra de confidentialitate de fiecare data cand utilizati site-ul nostru web pentru a ne informa permanent in acest sens.

Dupa finalizarea operatiunilor de prelucrare, datele inregistrate pot fi transferate, integral sau parțial, oricarei alte persoane juridice, in conformitate cu legislatia speciala in vigoare, cu conditia sa fie utilizate in scopuri similare celor prevazute in prezentul document. Pentru prezentarea gre sita a datelor cu caracter personal cauzate de software-ul de indexare a datelor, EXPEDTRANS.RO nu i si asuma nicio responsabilitate.

Subliniem ca nici un program de securitate a informatiilor nu este infailibil.